contact US


Estem instal·lades a Olot i podem abastar projectes d’allà on sigui que siguin.
We are living in Olot and we can do all kinds of original projects everywhere.

lesventiladores@gmail.com
pàgina de vímeo:https://vimeo.com/232531066
facebook: https://www.facebook.com/lesventiladores/
Esther estherrocavila@gmail.com
Gisela giselaarimany@gmail.com

Sempre les nostres propostes van marcades pel material original de la nostra manera d’entendre la realitat en el precís moment de gestació. 
Allways our projects and proposals are made by original work.
GiselaArimany. CV


Esther Roca Vila. CVCV UnVentilador neix de la mà d'Esther Roca i Gisela Arimany, el 2012, amb la idea de crear un migmetratge que s'anirà transformant en una sèrie de 7 curts poètics on es treballa en localitzacions reals l'acció performantica i el contingut poètic paral·lelament. Investiguen en aquesta primera fase la dualitat i controvèrsia. En el transcurs, UnVentilador s'endinsa en la creació audiovisual poètica, la posada en escena a través de performance amb poesia i audiovisuals, la ràdio-poesia, gravació poètica sonora i creació de contingut escrit. 2012-13 neix el seu primer espectacle HURACÀ, un viatge de color, so i poesia amb música en directe i vídeo que parla de les emocions primàries. HURACÀ s’estrena a Olot Escena, i continua movent-se per les ciutats de Girona i Barcelona, últim espectacle el 2016 al festival Innundart. 
El 2015, UnVentilador idea un programa de ràdio-poesia i tendències culturals: AIRE, el qual guanya un dels premis MAC a la Innovació Radiofònica. 
Des del 2016, Esther i Gisela estan treballant amb BÚNKER, un espectacle literari on el combat poètic, la investigació sonora i la paraula, agafen totalment el protagonisme. Aquestes dues poetes recerquen i s'endinsen al món del loop, els filtres de veu, el sintetitzador i segueixen investigant el món de les llicències lliures i la música singular, l'audiovisual i la performance. Un espectacle que qüestiona la realitat i transforma el pensament.
BÚNKER porta més de 15 espectacles per tot Catalunya, i segueix en actiu. El 2018 han publicat un llibre amb els  poemes de l'espectacle, entre altres. Han participat com a tast digital al Festival Litterarum. I segueix 100% en actiu.
A finals de 2018 un ventilador ha participat al Festival de Música i Art avançada Nibiru mostrant el resultat d'una investigació de tres mesos: Nucli. Ara el 2019 ja comencen arrencant l'any amb tres espectacles Búnker, un d'ells per la inaguració del centre LGTBI més gran de l'Estat Espanyol, a Barcelona. 

..........

lesventiladores@gmail.com

ESPECTACLE BÚNKER. POESIA ELÈCTRICA